Yeni Shuttle Uygulamaları (9 Kasım itibariyle)

güncelleme: yayınlama:

5 Kasım’da başlatılan Taksim Meydanı Düzenleme Projesi nedeniyle ortaya çıkan ulaşım sorununa çözüm olmak üzere, Taksim shuttle hattımız bir süreliğine kaldırılacaktır. Öğrencilerimizden gelen geribildirimlerin değerlendirilmesi neticesinde, Kabataş ve Halıcıoğlu hatları 9 Kasım Cuma sabahından itibaren uygulamaya alınacaktır. Santral-KABATAŞ, Dolapdere- KABATAŞ, Santral-HALICIOĞLU hatlarının  toplu taşıma araçlarına da yakın olması sayesinde ulaşımın kolaylaşması hedeflenmiştir.

Yeni hattımıza alışma sürecinde mağduriyet yaratmamak amacıyla, bu hafta itibarıyla Elmadağ Habertürk binasından (arka otopark -Dolapdere yokuşu başı) kalkarak ulaşım sağlayan Taksim shuttle, en son 18 Kasım Pazar günü akşamına kadar hizmet vermeye devam edecektir.

Taksim Meydanı Projesi tamamlandıktan sonra, Taksim’in güzergâh olarak tekrar başlaması değerlendirilecek ve İstanbul genelinde devam eden diğer yoğun çalışmalar özenle takip edilip zaman zaman farklı müdahalelerle olası sorunlar çözülmeye devam edilecektir.

Bilgilerinize sunar, anlayışınız için teşekkür ederiz.

Güncellenen shuttle güzergâhı ve saatleri için tıklayınız.