Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu’ndan Duyuru

güncelleme: yayınlama:

2012-2013 öğretim yılında burs, öğrenim ve katkı kredisi almak için müracaatta bulunan öğrencilerden belge talebi istenmesi hakkındaki duyuru ve belgesi eksik olanlar için "Duyuru ve Belge gönderecek öğrencilere Dilekçe Örneği" için tıklayınız.

BURS VE ÖĞRENİM KREDİSİ TAHSİS SONUÇLARI 26 KASIM 2012 TARİHİNDE AÇIKLANACAKTIR.
2012-2013 öğretim döneminde burs ve öğrenim kredisi almak üzere müracaatta bulunan öğrencilerin değerlendirme sonuçları 26 Kasım 2012 tarihinden itibaren kurumun www.kyk.gov.tr internet adresinden T.C kimlik numaraları girilerek öğrenilebilecektir.

Öğrenciler Taahhüt Senetlerini, 28 Kasım - 30 Aralık 2012 tarihleri arasında herhangi bir noterde; vergi, resim ve harç ödemeksizin tanzim ve tasdik ettirdikten sonra, 30 Aralık 2012 tarihi mesai saati bitimine kadar Kurumumuzun bölge ve/veya yurt müdürlüklerine teslim edecektir. Bölge ve/veya yurt müdürlüğü bulunmayan yerlerde ise “Söğütözü Mah.2176.Sok.No:25 Çankaya/Ankara” adresindeki Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu Genel Müdürlüğüne posta ile gönderecek veya elden teslim edecektir.

Senetlerini belirtilen tarihte Kurumumuza teslim eden öğrencilerin burs veya öğrenim kredisi ödemeleri 7 Ocak 2013 tarihinde T.C Ziraat Bankasının ilgili şubelerinden yapılacaktır.