Üstün Zekalılar Eğitim Merkezi Kış Okulu/Hafta Sonu Eğitimi-İzmir

Tüm dünyada potansiyeli yüksek çocuklara uygulanan programlara baktığımızda kış okullarının çok büyük öneme sahip olduğunu görürüz. Sömestr tatillerini etkili ve verimli geçirmek isteyen potansiyeli yüksek çocuklar, sömestr programlarıyla ilgi alanlarını desteklemekte, zeka ve yetenek alanlarını geliştirmektedirler. İstanbul Bilgi Üniversitesi, Bilgi Eğitim ve Kültür Vakfı ve Üstün Zekalılar Eğitim Merkezi işbirliğiyle birçok ülkede ‘potansiyeli yüksek’ çocuklar için uygulanan eğitim modellerini, uzman eğitimci kadrosu ile gerçekleştirmektedir.

Tarih: 28 Ocak 2013 - İzmir Özel Tevfik Fikret Okulları

Eğitim Saatleri: 10:00-15:00 saatleri arasında
Yer: İzmir Tevfik Fikret Lisesi (Alsancak, İzmir)
Yaş Grupları: 6 - 13 yaş

Program Özeti:
Üstün Zekalılar Eğitim Merkezi İzmir sömestr eğitim programı içerisinde öğrencilere toplamda 12 farklı ders sunacaktır. Program üstün zekalı çocukların seviyelerine uygun olarak hazırlanmıştır.

6 - 13 Yaş Grubu Dersler:
• Astronomi

• Sinema TV
• Spor

Katılım Koşulu:
Ülkemizde standardizasyonu yapılmış zeka testlerine göre üstün zihin düzeyine sahip çocuklar programa kabul edilecektir. Ailelerin test sonuç raporlarını bize göndermeleri gerekmektedir. Bilim sanat merkezine devam eden öğrencilerden herhangi bir belge istenmeyecektir.

Kayıt için: 0216 326 81 88 | 0216 340 85 99 |  esra@ustunzekalilarmerkezi.org

www.ustunzekalilarmerkezi.org