BİLGİ Erasmus – Buddy Programı

BİLGİ'de uluslararası kültürün bir parçası ol!

2006 yılından bugüne uluslararası ve yerel öğrencileri bir araya getiren BİLGİ Buddy Programı; 2012-2013 Bahar dönemi süresince, Üniversitemize çeşitli ülkelerden gelecek öğrencileri desteklemeye ve onlara yardımcı olmaya gönüllü öğrencilerini arıyor.

Öğrencilerden beklenenler:

• Uluslararası öğrencileri havalimanından alarak kendilerine kalacak yer bulma konusunda yardımcı olmak
• Öğrencinin şehirde geçireği ilk haftalarda kendisine Türkiye’yi ve Türk insanının genel kültürünü, hayat tarzını tanıtmak
• Ders kaydı, ulaşım, sim kart alımı gibi konularda faydalı bilgiler sunmak

Hepsinden önemlisi, uluslararası bir öğrenciye misafirperverlik etmeyi ve bu sosyal ortamın bir parçası olmayı istemeniz ve gönüllü çalışma esaslarını göze almanız yeterlidir.

BİLGİ Buddy Programı’na başvurabilmeniz için, bölüm, sınıf, bildiğiniz yabancı diller ve telefon numaranızı bilgierasmus@gmail.com adresine göndermeniz gerkmektedir.

Son başvuru tarihi: 20 Ocak 2013

Başvuru sonuçlarının açıklanması: 21 Ocak 2013