Değişim Programları İNGİLİZCE DİL SINAVLARI

2012-2013 akademik yılında Değişim Programları'na başvuran adayların girecekleri İngilizce Dil Sınavları'nın programı belirlenmiştir.

Sınav'ın Yazılı Bölümü 22 Ocak 2013’de 09:30’da başlayacaktır. Konuşma Bölümü ise, 23 Ocak 2013 saat 12:00’de başlayacaktır. Öğrenciler kendi sınav saatini takip etmekle yükümlüdürler ve her iki gün için de yarım saat öncesinden sınavın yapılacağı yerde bulunmalıdırlar.

Sınav yeri ve saatinin değiştirilmesi, bir öğrencinin sınavının ertelenmesi, sınava yeni öğrenci kaydı yapılması veya sınavın yeniden düzenlenmesi mümkün olmayacaktır. Sınava ancak listelerdeki öğrenciler katılabilecektir, sınava gelen adayların yanlarında geçerli bir kimlik kartı getirmeleri gerekmektedir.

Yazılı Sınav’a katılacak öğrenciler ve sınava girecekleri salon listesi için tıklayınız.

Sözlü Sınav’a katılacak öğrenciler ve sınava girecekleri saat/salon listesi için tıklayınız..