2012 Kütüphane Ödülleri töreni yapıldı.

İstanbul Bilgi Üniversitesi Kütüphane ve e-Kaynaklar tarafından düzenlenen “2012 Kütüphane Ödülleri” 17 Ocak 2013 Perşembe günü saat 13.00'de santralistanbul Kampüsü Latif Mutlu Kütüphanesi’nde yapılan törenle sahiplerini buldu.

2012 yılında kütüphanelerimizden en fazla kaynak ödünç alan üç lisans, bir yüksek lisans öğrencimiz iPad ile ödüllendirildi. Ayrıca, İstanbul Bilgi Üniversitesi Yayınları tarafından öğrencilerimize kitap hediye edildi.

Kütüphaneden 2012 yılında en çok materyal alan lisans öğrencileri

- Kübra Coşgun (İletişim Fakültesi, Sahne ve Gösteri Sanatları Yönetimi)

- Elif Naz Uzer (Fen-Edebiyat Fakültesi, Psikoloji)

- Fatih Çepnioğlu (İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, İşletme-Ekonomi)

Kütüphane’den 2012 yılında en çok materyal alan yüksek lisans öğrencisi:

- Ali Sait Yilkin (Sosyal Bilimler Enstitüsü, Avrupa Etüdleri)

Her zaman öğrencilerimizin yanında olan Kütüphanemiz, kütüphane ve bilgi kaynaklarının kullanımını teşvik etmek ve farkındalık oluşturmak için bu yıl başlamış olduğu Kütüphane Ödülleri uygulamasını gelecek yıllarda da farklı kriter ve alanlarda devam ettirmeyi planlamaktadır.