Psikolojik Danışmanlık Birimi Grup Çalışması: Psikodrama

güncelleme: yayınlama:

Hayatınıza, kendinize, sorunlarınıza, ilişkilerinize başka bir açıdan bakmak istiyor ve hayatınızda değişiklikler yapmak istiyor ama tıkandığınızı hissediyor musunuz?

İlişkileri geliştirme, kendini tanıma, sorumluluk alma, yalnızlığı anlama, kaygı ile başa çıkabilme gibi konularda çalışmak ve psikolojik yardım almak isteyenler yeni açılacak psikodrama grubuna katılabilir.

Psikodrama kişilik, kişilerarası ilişkiler, çatışmalar ve duygusal problemlerin özel dramatik yöntemlerle keşfedildiği bir grup terapisi yöntemidir. Kısaca “gerçeğin dramatizasyonla yeniden keşfedilmesidir”. 

BİLGİ Psikolojik Danışmanlık Birimi tafarafından 2013 bahar döneminde düzenlenen bu grup çalışması Dolapdere Kampüsü’nde yapılacaktır. Psikodrama çalışmaları yalnızca İstanbul Bilgi Üniversitesi öğrencilerine açık ve ücretsizdir. Oturumların 8 hafta boyunca haftada bir kez ikişer saat olarak yapılması planlanmaktadır. Gruba katılım için ön görüşme şarttır. Grup lideri Uzm. Psk. Dan. Ayşegül Kumanlı Güneş’tir. Ön görüşme için randevu almanız gerekmektedir. Grup çalışmasının saati ön görüşmelerden sonra katılıma göre belirlenecektir.  

Son Başvuru Tarihi: 8 Mart 2013

Bu çalışma 11 Mart 2013'de başlamıştır. Yeni başvuru alınamayacaktır.

Başvuru ve ön görüşme randevusu için:
Ayşegül Kumanlı Güneş
Ofis: Dolapdere Kampüsü, 603-B
Tel: 311 52 12 
e-posta: aysegul.kumanli@bilgi.edu.tr