2013 Yıllık Yazıları

2013 mezun adaylarının dikkatine,

2012-2013 Yıllığı için yazılarınızı 11 Mart-03 Nisan 2013 tarihleri arasında yillik@bilgiedu.net adresine göndermenizi önemle rica ediyoruz. Yıllıkların mezuniyet tarihinde alınabilmesi için verilen sürede yazıların teslim edilmesi gerekmektedir.  Herhangi bir karışıklığı önlemek açısından isim ve soyadınızın yanına fakülte ve bölümünüzü yazmayı  unutmayın.

NOT: Yazıların Microsoft Word dosyasında Times New Roman yazı karakteri ve 12 punto büyüklükle yazılması gerekmektedir. Yazılar 800 kelime ile sınırlandırılmıştır. Sayfanızda yer alacak yazıları tek bir Microsoft  Word dosyasında toplayıp verilen e-posta adresine iletmeniz gerekmektedir. Sayfasını göndermeyen öğrencilerimiz yıllıkta yer alamayacaktır.