Ekonomi Üstün Başarı Programları-University of London Mezuniyet Töreni ve Çift Diploma Olanağı

güncelleme: yayınlama:

EKONOMİ BÖLÜMÜ ÜSTÜN BAŞARI PROGRAMLARI  MEZUNLARIMIZIN UNIVERSITY OF LONDON MEZUNİYET TÖRENİ

Ekonomi Bölümü Üstün Başarı Programları mezunlarımız 19 Mart 2013 tarihinde Londra’da düzenlenen mezuniyet töreninde University of London diplomalarını aldılar. Kendilerini kutluyor; bizlere ve ailelerine yaşattıkları haklı gururu paylaşmanın mutluluğunu duyuyoruz.  

Ekonomi Bölümü Üstün Başarı Programları (Ekonomi-İşletme ile Ekonomi ve Finans) mezunlarımız hem İstanbul Bilgi Üniversitesi hem de University of London diploması almaya hak kazanmakta ve çoğunluğu dünyanın seçkin yüksek lisans programlarına kabul edilmekte veya özel sektörde, sektörün aranan profesyonelleri olmaktadırlar.  


ARTIK, EKONOMİ PROGRAMI ÖĞRENCİLERİ ÇİFT DİPLOMA PROGRAMINA DOĞRUDAN DEVAM EDEBİLECEK! 

Ekonomi Programı'na kayıt yaptıran öğrenciler, sınavsız, Ekonomi Bölümü Üstün Başarı Programlarına katılarak University of London Uluslararası Programları öğrencisi olabilmekte ve böylelikle London School of Economics (LSE)’in akademik desteğinden faydalanabilmektedir. Bunun için yatay geçiş koşullarını sağlamaları yeterlidir. 

Ekonomi Bölümü Üstün Başarı Programları diğer program öğrencilerine de açık olmakla beraber, bu öğrencilerin başvuruları birinci sınıf sonunda yapılacak sınav ve mülakat ile değerlendirilecektir. 

Detaylı bilgi için Ekonomi Bölümü’ne bağlı Üstün Başarı Programları’nı ziyaret edebilirsiniz.

Ekonomi-İşletme Üstün Başarı Programı için tıklayın.  

Ekonomi ve Finans Üstün Başarı Programı için tıklayın