Moda Tasarımı Bölümü Özel Yetenek Sınavı (2) Sonuçları

Uygulamalı Bilimler Yüksek Okulu Moda Tasarım Bölümü Özel Yetenek Sınavı (2) Sonuçları (2013-2014 ):

Yetenek Sınavı'nı başarıyla tamamlayıp, asil listede kayıt yaptırmaya hak kazanan tüm öğrenciler % 50 BİLGİ Bursu’nu almaya hak kazanmışlardır.

Not: Asil kayıtların dolmaması halinde yedek listede yer alan öğrencilere de % 50 BİLGİ bursu imkânı sağlanacaktır.

Asil Liste (alfabetik sırada)
1. Ceren Azizoğlu
2. Elçin Baştaymaz
3. Selay Borcali
4. Sahra Güzel
5. İrem Nur Kamış
6. Merve Kapusuz
7. Dilara Kurtsoy
8. Selin Kutaydın
9. Ece Öztürk
10. Cansunur Şahbaz
11. Tuğbanur Şimşek
12. NurşahYılmaz

Yedek Liste (alfabetik sırada)
Yedek Liste’de kayıt sıralaması yoktur; öncelik kayıt için erken müracaat eden öğrencilere verilecektir.

1. Sena Aksoyman
2. Selin Alptekin
3. Recep Durmaz
4. Ece Naz Demirkale
5. Furkan Erdoğan
6. Asena Cansu Nalbant
7. Tamer Özdil
8. Buse Duygu Özer
9. Begüm Tabak
10.Yeliz Tosyalı
11.Rabia Kevser Uyar

KAYIT İŞLEMLERİ*

Asil ve yedek öğrencilerin "Kayıt" işlemleri başlamıştır.

Asil Liste’deki Öğrencilerin Kayıtları: 07 Haziran-21 Haziran 2013 (saat 09:00-17:00 arası) tarihleri arasında yapılacaktır.

Yedek Liste’deki Öğrencilerin Kayıtları: 24 Haziran-28 Haziran 2013 (saat 09:00-17:00 arası) tarihleri arasında yapılacaktır.

Kayıtlar belirtilen tarihlerde İstanbul Bilgi Üniversitesi santralistanbul Kampüsü (ÇSM binası, Z-112) Öğrenci İşleri Ofisi’nde yapılacaktır.

Kayıt için Gerekli Belgeler:
Adayların kayıt için bizzat başvurmaları gerekmektedir. Posta ile kayıt yapılamaz. Kayıt için istenen belgelerin onaysız sureti veya fotokopisi kabul edilmez. Ancak aslının getirilmesi suretiyle Üniversite tarafından onaylı örneği kabul edilir. Belgeler eksik ise kayıt yapılmaz. Belirtilen tarihler arasında kaydını yaptırmayan aday herhangi bir hak iddia edemez.

• YGS Sonuç Belgesi internet çıktısı
• Lise  diplomasının aslı veya diploması hazır olmayanlar için yeni tarihli mezuniyet belgesi (Başarı belgesi mezuniyet belgesi yerine kullanılamaz).
• Nüfus cüzdanın aslı ve fotokopisi
• İkametgâh belgesi
• 1991 ve daha önceki yıllarda doğmuş erkek adaylar için askerlik şubesinden alınacak Askerlik Durum Belgesi ya da askerliğini yapmış olanlar için terhis belgesi
• 6 adet 4.5x6 cm ebadında fotoğraf
• Öğrenim ücreti

* Henüz lise diploması (ya da diploması hazır olmayanlar için yeni tarihli mezuniyet belgesi) almamış olan öğrenciler “bir yıllık öğrenim ücretinin” %10‘u ödeyerek şartlı kayıt yaptırabilirler. Bu durumdaki öğrenciler, “kesin kayıt” işlemlerini diploma ya da lise mezuniyet belgelerini getirdikten sonra tamamlayabileceklerdir.

Şartlı kayıt yaptıran öğrencilerin kesin kayıt hakları 5 Temmuz 2013 saat 17.00’ye kadar saklı tutulur.