Mevcut Öğrenciler için Ücretler ve Ödemelerle ilgili Açıklamalar

Mevcut BİLGİ öğrencileri için 2013-2014 akademik yılı Ücret Ödeme Tablosu ve Ödeme Seçenekleri ile ilgili açıklamalar “Öğrenci Sayfaları"’na duyuru olarak gönderilmiştir.

Kayıtlar 19-29 Ağustos 2013 tarihleri arasında santralistanbul Kampüsü’nde gerçekleşecektir.

2-6 Eylül 2013 tarihleri arasında yeni öğrencilerin kayıtları alınacağından, 29 Ağustos’a kadar kaydını tamamlamayan mevcut öğrencilerimizin kayıt yenileme işlemlerinin yapılamayacağını belirtmek isteriz.

“Erken Kayıt” dönemi: 1-12 Temmuz 2013 (hafta içi saat 09:00-17:00 arası)

Kaydınızı "Öğrenci Sayfaları" üzerinden online olarak ya da santralistanbul Kampüsü’ne gelerek Mali İşler Ofisi’nde gerçekleştirebilirsiniz.

Burs ve indirimler dikkate alınarak hazırlanmış kişiye özel ödeme tablosu ise, 26 Haziran 2013 tarihi itibariyle “Öğrenci Sayfaları”nda yer alacaktır.