Mimarlık Fakültesi / Mimarlık - Profesör

İSTANBUL BİLGİ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ’NDEN

Üniversitemiz Mimarlık Fakültesi Mimarlık Bölümü’nde açık bulunan Profesörlük kadrosuna 2547 Sayılı Yükseköğretim Kanunu’na tabi olarak öğretim elemanı alınacaktır.

İlan Başvuru Tarihleri : 03.07. 2013-17.07.2013 (Saat: 17.00)

Adaylarda aranan özellikler:
• Mimarlık Anabilim Dalı’nda doktora yapmış olmak
• Doktora sonrasında en az on yıllık akademik tecrübe sahibi olmak
• Akademik birimlerde idari görevler alabilecek durumda olmak, birim kurma ve yönetme becerisine haiz olmak
• Modern Mimarlık Tarihi ve Teorisi, Güncel Mimarlık Tartışmaları konularında ders açabilecek birikime sahip olmak

Profesörlük kadrosuna başvuracak adaylar, İstanbul Bilgi Üniversitesi Akademik Atama ve Yükseltme Başvuru Formu’nu, özgeçmişlerini, doçentlik belgeleri (yurtdışından alınmış diplomalarının YÖK denklikleri) ile bilimsel çalışma ve yayınlarını kapsayan dosyalarını 6(altı) set halinde başvuru dilekçelerine ekli olarak süresi içinde Rektörlüğe teslim edeceklerdir.

Süresi içinde yapılmayan başvurular ve postada meydana gelebilecek gecikmeler dikkate alınmayacaktır.

Başvuru Adresi:
İstanbul Bilgi Üniversitesi Rektörlüğü