Mühendislik Fakültesi / Elektrik-Elektronik Mühendisliği - Yardımcı Doçent

İSTANBUL BİLGİ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ’NDEN

Üniversitemiz Mühendislik Fakültesi Elektrik-Elektronik Mühendisliği Bölümü’nde açık bulunan Yardımcı Doçent kadrosuna kadrosuna 2547 Sayılı Yükseköğretim Kanunu’na tabi olarak aşağıda belirtilen kadroya öğretim üyesi alınacaktır.

İlan Başvuru Tarihleri : 9 Temmuz 2013- 23 Temmuz 2013 (Saat 17:00)

1. Yardımcı Doçent kadrosuna daimi statüde atama yapılacaktır.
2. Adayların Mikroelektronik ve Analog/Sayısal VLSI alanlarında, doktora seviyesinde görev ve araştırmalar yapmış olması gerekmektedir.
3.    Yardımcı Doçentlik kadrosuna başvuran adaylar, İstanbul Bilgi Üniversitesi Akademik Atama ve Yükseltme Başvuru Formu’nu, özgeçmişlerini, doktora belgelerini (yurt dışından alınmış diplomaların YÖK denklikleri) ve bilimsel çalışma ve yayınlarını kapsayan dosyalarını dört (4) takım halinde başvuru dilekçelerine ekli olarak başvuru süresi içinde Fakülte Dekanlığı’na teslim edeceklerdir.

Eksik evrak, süresi içinde yapılmayan başvurular ve postada meydana gelebilecek gecikmeler dikkate alınmayacaktır.

Başvuru Adresi:
İstanbul Bilgi Üniversitesi