Ödüllü Filmler BİLGİ’de

güncelleme: yayınlama:


İstanbul Bilgi Üniversitesi İletişim Fakültesi Sinema Bölümü ev sahipliğinde gerçekleştirilecek olan 12. Akbank Kısa Film Festivali’nin Ödüllü Filmleri gösterimine tüm BİLGİ’liler davetlidir.

Gösterim ücretsizdir.

Ödüllü Filmler Üniversitelerde etkinliği kapsamında 12. Akbank Kısa Film Festivali’nin yarışma bölümüne katılan 45 ülkeden toplam 822 film arasından “Ulusal Kategori En İyi Kısa Film Ödülü”nü kazanan Gülistan Acet’in yönetmenliğini üstlendiği Günah“Uluslararası Kategori En İyi Kısa Film Ödülü” kazanan Patrick Vollrath’ın yönetmenliğini yaptığı Everything will be Ok filmlerinin yanı sıra mansiyon ödülünü kazanan Altın Vuruş, Salı, The Translator filmleri ile birlikte "Seyirci Ödülü" alan Karadeniz filmi de ücretsiz olarak izlenebilecek.

Bu yıl 7-17 Mart tarihleri arasında gerçekleştirilen 12. Akbank Kısa Film Festivali, 10 gün boyunca film gösterimlerinin yanı sıra yurtiçi ve yurtdışından geniş katılımlı atölye çalışmaları ve söyleşileriyle Türk ve dünya sinemasının ünlü isimlerini izleyici ile buluşturdu.  

12. Akbank Kısa Film Festivali hakkında detaylı bilgi için www.akbankkisafilmfestivali.com ve www.akbanksanat.comadresleri ziyaret edebilirsiniz. 


Tarih: 6 Mayıs 2016, Cuma 

Saat: 13.00 

Yer: santralistanbul Kampüsü, E1-301 

Görseller