Değişim Programları İngilizce Dil Sınavları

2012-2013 Akademik Yılında Değişim Programları'na başvuran adayların girecekleri İngilizce Dil Sınavları'nın programı belirlenmiştir.
Sınav'ın Yazılı Bölümü Kuştepe Kampüsünde 13 Temmuz 2013 saat 09:00’da başlayacaktır. Konuşma Bölümü de aynı günde Kuştepe Kampüsünde saat 11:00- 14:00 arası düzenlenecektir. Öğrenciler kendi sınav saatini takip etmekle yükümlüdürler ve yarım saat öncesinden sınavın yapılacağı yerde bulunmalıdırlar.

Sınav yeri ve saatinin değiştirilmesi, bir öğrencinin sınavının ertelenmesi, sınava yeni öğrenci kaydı yapılması veya sınavın yeniden düzenlenmesi mümkün olmayacaktır. Sınava ancak listelerdeki öğrenciler katılabilecektir, sınava gelen adayların yanlarında geçerli bir öğrenci kimlik kartı getirmeleri gerekmektedir.

Sınavın saat/salon listesi için tıklayınız.