BİLGİ Erasmus–Buddy Programı

BİLGİ'de uluslararası kültürün bir parçası ol!

2006 yılından bugüne uluslararası ve yerel öğrencileri bir araya getiren BİLGİ Buddy Programı; 2013-2014 Güz dönemi süresince, Üniversitemiz’e çeşitli ülkelerden gelecek öğrencileri desteklemeye ve onlara yardımcı olmaya gönüllü öğrencilerini arıyor.

Öğrencinin şehirde geçireği ilk haftalarda kendisine Türkiye’yi ve genel kültürünü, hayat tarzını tanıtmak  Uluslararası öğrencileri havalimanından alarak kendilerine kalacak yer bulma konusunda yardımcı olmak Ders kaydı, ulaşım, sim kart alımı gibi konularda faydalı bilgiler sunmak

Hepsinden önemlisi, uluslararası bir öğrenciye misafirperverlik etmek ve bu sosyal ortamın bir parçası olmak istiyorsanız; okuduğunuz bölüm, sınıf, bildiğiniz yabancı diller ve telefon numaranızı  bvp@bilgi.edu.tr adresine göndermeniz yeterlidir. BİLGİ Buddy Programı’na başvurabilmeniz için, İstanbul Bilgi Üniversitesi öğrencisi olmanız ve gönüllü çalışma esaslarını göze almanız yeterlidir.

Son başvuru tarihi: 18 Ağustos 2013

Başvuru sonuçlarının açıklanması: 20 Ağustos 2013