BİLGİ Turizm ve Otelcilik Yüksekokulu'nda Sertifika Törenleri

güncelleme: yayınlama:

BİLGİ Gastronomi ve Mutfak Sanatları ile Turizm ve Otel İşletmeciliği öğrencileri yoğun geçen 2016-2017 bahar dönemi sonrasında çeşitli sertifikalar kazandı. 

Bu sene ilk kez mezun veren Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü öğrencilerinden özel sınavı geçenler Kendall College'dan Mutfak Sanatları Uluslararası Diplomalarını 8 Temmuz 2017 tarihinde gerçekleşen mezuniyet töreninde Rektör Vekili Prof. Dr. Ege Yazgan'dan aldılar. 

Turizm ve Otel İşletmeciliği Programı’nda ilk kez açılan “THM 201- Uygulamalı Konaklama Faaliyetleri” dersini gerçek otel ortamlarında alan öğrenciler otelcilik faaliyetlerini bire bir deneyimleme fırsatı yakaladılar. Dersi başarıyla tamamlayanlar başarı sertifikalarını Mövenpick Hotel Istanbul Golden Horn Genel Müdürü Ahmet Arslan ve Pera Palace Hotel Jumeirah Genel Müdürü Pınar Kartal Timer'den aldılar. 

“THM 272-Seyahat Teknolojileri” dersi kapsamında, Türkiye'de hızla büyüyen Sabre yazılımını bilgisayar ortamında öğrenen öğrencilere ise başarı sertifikaları Sabre Türkiye Genel Müdürü Altuğ Bekdemir tarafından takdim edildi.

Görseller