Turizm ve Otel İşletmeciliği Bölüm Seçmeli Dersleri

Turizm ve Otel İşletmeciliği Lisans Programı müfredatına yedi adet bölüm seçmelisi hakkı eklenmektedir. Her bir seçmeli hakkı için Otel İşletmeciliği, Turizm İşletmeciliği ve Yiyecek-İçecek İşletmeciliği temalarında seçenekler sunulacaktır. Kayıt esnasında, 2. sınıf öğrencilerimizin 200 kodlu derslere, 3. sınıf öğrencilerimizin 300 kodlu derslere yönlendirilmelerine dikkat edilecektir (doğrudan CUL kodlu dersler hariç).

2016 Güz dönemi itibariyle açılacak Bölüm Seçmelileri aşağıdaki gibidir:

2. Sınıf: THM 211 Cultural Tourism THM 221 Introduction to Gastronomy  THM 271 Hospitality Technologies

3. Sınıf: THM 311 Ski Resort Management THM 317 Travel Writing & Blogging THM 333 MICE Industry THM 341 Food Safety and Sanitation THM 343 Introduction to Beverages CUL 411 Essentials of Dining Room

Görseller