Levy İşlemleri ile Risk Yönetimi

Risk Management with Levy Processes

Tarih: 21 Nisan 2016, Perşembe Saat: 13.00-17.00 Yer: santralistanbul Kampüsü, MH Toplantı Odası

Bu atölye, İstanbul Bilgi Üniversitesi  Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Bankacılık ve Finans Bölümü tarafından düzenlenmektedir.

Atölye çalışması Levy işlemleri ile ilgili teorik bir altyapı sunduktan sonra tahmini ve gerçekleşen risk ölçümleri, opsiyon fiyatlama ve şirketlerde riske karşı pozisyon alma gibi finansta Levy işlemlerinin uygulamalarına odaklanacaktır.

Atölye konuğumuz Tichy’nin 2011 tarihli “Levy Processes in Finance” kitabını referans almaktadır. Dil İngilizce'dir; çeviri yapılmayacaktır.

Katılım için lütfen sema.bayraktar@bilgi.edu.tr adresine isminizi ve iletişim bilgilerinizi gönderin.

Görseller