“LOT 432-Sektörel Tartışma” dersinin konukları

İstanbul Bilgi Üniversitesi Uluslararası Lojistik ve Taşımacılık Bölümü'nün “LOT 432-Sektörel Tartışma” dersine dönem boyunca katılan konuklar, öğrencilerin sektörü daha yakından tanımalarını sağladı.

• 22 Şubat 2017’de DEISKO Genel Müdürü Eppo Woortman misafirimiz oldu. “Isı ayarlı konteynerler” anlatıldı ve tartışıldı.
  • 8 Mart 2017’de ELC Consultants Satış Programları Direktörü Nesli Başoğlu bizimleydi. “Lojistikte Değer Satışı” konusu anlatıldı.
  • 15 Mart 2017’de Bacardi-Martini Tedarik Zinciri Müdürü Sanem Denizli bizimleydi. “Tedarik Zinciri ve T” konusu işlendi ve tartışıldı.
  • 22 Mart 2017’de Stemar Denizcilik, Eğitim ve Danışmanlık Kurucusu, Broker,  Öğr. Gör. Tülin Şendur dersimizdeydi. “Gemi Kiralama ve Brokerlik” konusu işlendi ve tartışıldı.
  • 12 Nisan 2017’de Çiğdem Calves konuğumuzdu. “Tedarik Zinciri ve Üretim ilişkisi” anlatıldı ve tartışıldı.
  • 10 Mayıs 2017’de Asaf Karadeniz ve İsmet Özulu dersimizdeydi. “Endüstri ve Tarımda Son Gelişmeler” tartışıldı.
  • 4 Mayıs 2017’de Havi Lojistik Genel Müdürü Deniz Kızılkan bizimleydi. “Lojistik Operasyonlar” konusu işlendi ve analizi yapıldı.
  • 17 Mayıs 2017’de NETLOG Health Care Logistics ‘ten Yusuf Fırat misafirimizdi.  Derste “İlaç Lojistiği” konusu anlatıldı ve tartışıldı.

Görseller