İstanbul Bilgi Üniversitesi Yayınları TÜYAP Kitap Fuarı’nda

güncelleme: yayınlama:

Bu sene düzenlenen 32. Uluslararası İstanbul Kitap Fuarı’na 13. kez katılan İstanbul Bilgi Üniversitesi Yayınları, 450’ye varan kitap sayısıyla sadece Türkiye’de değil, dünyada da akademik yayıncılıkta öncü bir rol oynamaktadır. Her sene artan bir rağbetle okuyuculara hizmet veren yayınevinin bu fuarda, son dönemde yayınlamış olduğu eserlerden biri olan Sinan Çağı: Osmanlı İmparatorluğu’nda Mimarî Kültür en çok ilgi gören kitaplar arasında yerini almaktadır.

İstanbul Bilgi Üniversitesi Yayınları Genel Yayın Yönetmeni Fahri Aral’ın küratörlüğünü ve tasarımını Sadık Karamustafa’nın üstlendiği, James Robertson’un İstanbul’u tüm gerçekliğiyle, eşsiz güzellikleri ve sayısız ilginçlikleriyle çelişkilerin bir arada yaşadığı bir şehir olarak objektifine yansıttığı kareler, “James Robertson’un Objektifinden 19. yüzyıl İstanbul’u” sergisi fuarda ziyaretçilerle buluşacaktır.

Ayrıca, İstanbul Bilgi Üniversitesi Yayınları ve İstanbul Bilgi Üniversitesi Göç Çalışmaları Araştırma ve Uygulama Merkezi’nin düzenlediği “Lozan Mübadelesinin Sosyal ve Kültürel Yansımaları” adlı panel 9 Kasım 2013 Cuma günü Büyükada Salonu’nunda saat 12.00-13.00 arasında Prof. Dr. Ayhan Aktar ve Prof. Dr. Elçin Macar'ın konuşmacı olarak katılımı, Fahri Aral’ın moderatörlüğü ile gerçekleşecektir.

Üniversitemiz Yayınevi'nin TÜYAP Kitap Fuarı’ndaki yeri:  Salon-3, 309 no'lu stand

TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi/Büyükçekmece

www.istanbulkitapfuari.com