BİLGİ Mimarlık öğrencilerinin MimED 2013 başarıları

Mimarlık eğitimcilerini bir araya getirerek ülkemizdeki mimarlık eğitimi ortamını geliştirmeyi amaçlayan Mimarlık Eğitimi Derneği (MimED) 2013 Mimarlık Öğrencileri Proje Ödülleri 4 Kasım 2013 tarihinde İTÜ Taşkışla Binası'nda gerçekleştirilen ödül töreniyle açıklandı.

İstanbul Bilgi Üniversitesi Mimarlık Fakültesi birinci sınıf öğrencileri 2012-2013 akademik yılı "BİLGİ’de Temel Tasarım-II/Basic Design@BİLGİ-II" dersi kapsamında gerçekleştirdikleri ve bire bir uyguladıkları "The Bubbleion" projesi ile "MimED2013 Mimarlık öğrencileri Proje Ödülleri'nde 'Jüri Özel Ödülü'nü aldılar.

1. sınıf Kategorisi - JÜRİ ÖZEL ÖDÜLÜ
Ege Acar, A. Faysal Altunbozar, Ahmet Cam
Alptuğ Yılmaz, Eda Tekirli, Efe Erman, Feyza Kükrek
Nazlı Pekdemir, B. Özgüç Çapunaman, Seda Öznal

İstanbul Bilgi Üniversitesi Mimari Tasarım Yüksek Lisans öğrencisi Samet Mor  ODTÜ 4. sınıf  "Architectural Design V/Mimari Tasarım V” dersi kapsamında gerçekleştirdiği “Crane to Grain/Çukurambar Dönüşüm Projesi”  ile 4. sınıf Kategorisi Jüri Özel Ödülü'nü aldı.

4. sınıf Kategorisi - JÜRİ ÖZEL ÖDÜLÜ
Samet Mor