Kar Tatili (11 Aralık, Çarşamba)

Kötü hava koşulları nedeniyle, ders ve çalışma saatlerine ilişkin aşağıdaki önlemler alınmıştır.

•       Bugün  (11 Aralık, Çarşamba) saat 16:00 itibarıyla tüm lisans-önlisans ve lisansüstü dersleri iptal edilmiştir.

•       Üniversitemiz bugün saat 16:00’da kapanacak ve personel servislerimiz de bu saatte hareket edecektir.
        Shuttle hizmetleri tüm kampüslerden 16.30'da sona erecektir.  Diğer noktalardan kampüslere shuttle kalkış saati ise 16.00'dır.

•       Üniversitemiz yarın açıktır ve dersler olağan saatlerinde yapılacaktır. Ancak, İstanbul Valiliği’nin kötüleşen hava şartları nedeniyle, yarın için  ilk-orta öğretim kurumlarını tatil etmesi durumunda Üniversitemiz de tatil olacak ve dersler iptal edilecektir.