BİLGİ Gönüllüleri – Buddy Programı

BİLGİ'de uluslararası kültürün bir parçası ol!

2006 yılından bugüne uluslararası ve yerel öğrencileri bir araya getiren BİLGİ Buddy Programı; 2013-2014 Bahar dönemi süresince, üniversitemize çeşitli ülkelerden gelecek öğrencileri desteklemeye ve onlara yardımcı olmaya gönüllü öğrencilerini arıyor.

Uluslararası öğrencileri havalimanından alarak kendilerine kalacak yer bulma konusunda yardımcı olmak, Öğrencinin şehirde geçireği ilk haftalarda kendisine Türkiye’yi ve Türk insanının genel kültürünü, hayat tarzını tanıtmak, Ders kaydı, ulaşım, sim kart alımı gibi konularda faydalı bilgiler sunmak

Hepsinden önemlisi, uluslararası bir öğrenciye misafirperverlik etmek ve bu sosyal ortamın bir parçası olmak istiyorsanız; okuduğunuz bölüm, sınıf, bildiğiniz yabancı diller ve telefon numaranızı bvp@bilgi.edu.tr  adresine göndermeniz yeterlidir.

BİLGİ Buddy Programı’na başvurabilmeniz için, İstanbul Bilgi Üniversitesi öğrencisi olmanız ve gönüllü çalışma esaslarını göze almanız yeterlidir.

Son başvuru tarihi: 15 Ocak 2014

Başvuru sonuçlarının açıklanması: 25 Ocak 2014