BİLGİ Mühendislik Fakültesi "Laureate Mükemmeliyet Ödülü" finalisti

İstanbul Bilgi Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Robotik takımının “RoboSantral” projesi ile Faz 1 için 10 finalistten biri olmaya hak kazandığını gururla duyurmak isteriz.

BİLGİ Robotik takımı üyeleri Mehmet Can İşeri, Hilal Kızılcabel, Berat Tetik, Ahmet Uğur Dilek ve Yrd. Doç. Dr. Yiğit Dağhan Gökdel’i bu büyük başarılarından dolayı kutlar, yarışmanın final kısmında takımımıza başarılar dileriz.

Robotik Mühendisliği alanında verilen Laureate Mükemmeliyet Ödülü, Laureate kurumu öğrencilerinin herhangi bir Laureate kampüsüne gelen ziyaretçileri karşılayacak, rehberlik edecek ve multimedya sunumlar gerçekleştirecek interaktif bir robot sistemi geliştirmeleri için gerçekleştirilen bir yarışmadır. “Laureate kurumumu tanımak” teması ile uyumlu olarak geliştirilen robot, ziyaretçilere kampüs içinde rehberlik yapacak ve kurumla ilgili önemli bilgileri paylaşma fonksiyonlarına sahip olacak şekilde üretilecektir.