Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu / Muhasebe ve Denetim - Yardımcı Doçent

İSTANBUL BİLGİ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ’NDEN

Üniversitemiz Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu, Muhasebe ve Denetim Bölümü’nde açık bulunan bir (1) Yardımcı Doçentlik  kadrosuna  2547 Sayılı Yükseköğretim Kanunu’na tabi olarak daimi statüde öğretim üyesi alınacaktır.

İlan Başvuru tarihleri: 30 Ocak 2014-14 Şubat 2014 (Saat: 17.00)

Adaylarda aranan özellikler:
•           Adayların, muhasebe finansman alanında doktora derecesine sahip olmaları
•           Adayların, tercihen SMMM (Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik) ruhsatına sahip olmaları
•           Adayların, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültelerinde Muhasebe alanında öğretim görevlisi veya üyesi olarak en az 1 yıl ders verme tecrübesi olması tercih nedenidir.

Yardımcı Doçentlik kadrosuna başvuracak adaylar, İstanbul Bilgi Üniversitesi Akademik Atama ve Yükseltme Başvuru Formu’nu, özgeçmişlerini, doktora belgelerini, (yurtdışından alınmış diplomaların YÖK denklikleri) ile bilimsel çalışma ve yayınlarını kapsayan dosyalarını 4(dört) set halinde başvuru dilekçelerine ekli olarak süresi içinde Yüksekokul Müdürlüğüne teslim edeceklerdir.

Süresi içinde yapılmayan başvurular ve postada meydana gelebilecek gecikmeler dikkate alınmayacaktır.

Başvuru Adresi:
İstanbul Bilgi Üniversitesi