Sağlık Bilimleri Yüksekokulu / Perfüzyon - Yardımcı Doçent

İSTANBUL BİLGİ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ’NDEN

Üniversitemiz Sağlık Bilimleri Yüksekokulu Perfüzyon Lisans Programı’nda açık bulunan iki (2) Yardımcı Doçentlik kadrosuna 2547 Sayılı Yükseköğretim Kanunu’na tabi olarak öğretim üyesi alınacaktır.

İlan Başvuru Tarihleri: 31.01.2014 – 14.02.2014 (Saat: 17.00)

İLAN -1 :
Adaylarda aranan özellikler: Kardiyovasküler cerrahi uzmanı olması tercih nedenidir.

İLAN -2 :
Adaylarda aranan özellikler:  Anesteziyoloji ve reanimasyon uzmanı olması tercih nedenidir.

Yardımcı Doçentlik kadrosuna başvuracak adaylar, İstanbul Bilgi Üniversitesi Akademik Atama ve Yükseltme Başvuru Formu’nu, özgeçmişlerini, doktora belgelerini, (yurtdışından alınmış diplomaların YÖK  denklikleri) ile bilimsel çalışma ve yayınlarını kapsayan dosyalarını 4 (dört) takım halinde başvuru dilekçelerine ekli olarak süresi içinde Yüksekokul Müdürlüğü’ne teslim edeceklerdir.

Eksik evrakla yapılan, süresi içinde yapılmayan başvurular ve postada meydana gelebilecek gecikmeler dikkate alınmayacaktır.

Başvuru Adresi:
Sağlık Bilimleri Yüksekokulu Müdürlüğü