Writing&Learning Center Workshops (Bahar Dönemi)

güncelleme: yayınlama:

BİLGİ Writing Center tarafından desteklenen ve İngilizce Hazırlık Programı öğretim görevlileri tarafından İngilizce yazı yazma, dil bilgisi, okuma ve konuşma becerilerinizi geliştirmeye yönelik hazırlanan ve Kuştepe Kampüsü’nde verilen“workshop”ların 2013-2014 akademik yılı Bahar dönemi workshopları 17 Mart 2014'ten itibaren başlıyor.

Katılmak için “Öğrenci Sayfaları”nızın ‘Reservation System’ bölümünden ilerleyerek aşağıdaki linkte bulunan programdan seçeceğiniz workshop konusuna göre randevu alabilirsiniz. Workshoplar 20 kişi ile sınırlıdır.  Ayrıntılı programa buradan ulaşabilirsiniz.

UYARI: Birden fazla workshop’a kayıt yaptırabilirsiniz fakat kayıt yaptırdığınız workshop’lardan 2’sine katılmadığınız takdirde başka bir workshop’a kayıt yapma hakkınızı yıl sonuna kadar kaybedersiniz. 

Bunun yanında BİLGİ Writing&Learning Center haftanın 5 günü 09.00-17.00 saatleri arasında sizler için açık.  İngilizce yazı yazma becerilerinizi geliştirmek için ‘writing tutor’larla ve Writing Center koordinatörüyle bire bir çalışmak için gelebilirsiniz. Bu çalışmalar için randevu alabilir ya da Kuştepe Kampüsü 339 no’lu odaya istediğiniz zaman uğrayabilirsiniz. 

"BWLC çalışmalarına nasıl kayıt olunur?"

İletişim: Eda Gözde Girgin 
Ext. 6356 e-mail: eda.girgin@bilgi.edu.tr/  writingcenter@bilgi.edu.tr

BİLGİ WRITING&LEARNING CENTER: Kuştepe Kampüsü, 339

Workshoplarımızdan Bazıları: 
* Writing:   How to write effective and interesting introduction and conclusion paragraphs
* Writing:    Expressing Cause and Effect Relationship
* Grammar:  Using Model Verbs (Can, may, might etc.) Correctly
* Speaking:  Friends and Foes

Detaylı bilgi ve kayıt için: http://writingcenter.bilgi.edu.tr / writingcenter@bilgi.edu.tr