Laureate 2014 Yaz Okulu Değişim Programları

Laureate 2014 Yaz Okulu başvurularımızın başlamıştır. Program içerikleri ve konaklama ile ilgili bilgilere ulaşmak için tıklayınız.

Yaz döneminde programa dahil olmak isteyen öğrencilerimizin en kısa zamanda Uluslararası Ofis'ten başvuru için form, ders transferi ve ödemeler (ders transfer şartları ve ücretler üniversitelere göre değişmektedir) ile bilgi edinmelerini önemle rica ederiz. Aşağıdaki maddeler başvuru şart ve basamaklarını özetlemektedir.

Başvuru Şartları:

Avrupa 1.75 CGPA min. Amerika 2.00 CGPA ve üstü / İngiltere, Roehampton 2.4  CGPA ve üstü Birinci sınıfı başarıyla bitirmiş olmak, birinci sınıftan dersi bulunmamak Intermediate seviyede İngilizce bilgisine sahip olmak

Başvuru Basamakları:
Lütfen program içeriği ve konaklama bilgilerini aşağıdaki ilgili linklerden edininiz.
laureate@bilgi.edu.tr adresine e-mail göndererek program ücreti ve başvuru formlarını edinebilirsiniz.
Yaz Okulu’nda alınan derslerden başarılı olunması durumunda, fakültenizin onayı ile kredileriniz transfer edilebilir.
Ortalamanız ders transferinden sonra değişmeyecektir. Transfer edilen dersler kredi olarak düşülecektir.

Üniversitelere göre son Başvuru Tarihleri:

Not: Üniversiteler bu tarihlerden sonra başvuru almayacaktır!

Bazı üniversitelerin belli bir başvuru kontenjanı bulunmaktadır; bu nedenle öğrencilerimizin başvurularını geç tarihlere bırakmamaları ve SIS sayfalarına gelen e-mailleri kontrol etmeleri önemle duyurulur.

İngilizce dil programı ve sertifika programları:
Dil Programları: Bu programlar talebinize bağlı olarak yıl boyunca devam etmektedir. Ağırlıklı olarak öğrencilerimiz yaz dönemini ve 10 haftalık programı tercih etmektedirler.

4 ile 10 haftaya kadar İngilizce dil programı ve lisans sonrası sertifika programları vardır.

University of California Irvine 10 hafta (Amerika) - 16 Mayıs University of Pennsylvania  7 hafta (Amerika) - 16 Mayıs