Moda Tasarımı 2014 Özel Yetenek Sınavı Sonuçları (I.Etap)

Uygulamalı Bilimler Yüksek Okulu Moda Tasarım Bölümü  5-6-7 Mayıs 2014'de yapılan  Özel Yetenek Sınavı Sonuçları:

Yetenek Sınavı'nı başarıyla tamamlayıp, YÖK kontenjanı dahilinde asil listede kayıt yaptırmaya hak kazanan tüm öğrenciler % 50 BİLGİ Bursu’nu almaya hak kazanmışlardır.

Yetenek Sınavı değerlendirmeleri  sonucuna göre;
Ali Mert Kaplan, Anılcan Kaya, Banu Akkalkan ve İlkim Zeynep Kasarcı  %100 ÖSYM bursunu almaya hak kazanmışlardır.

Asil Liste:
(Liste alfabetik sıraya göre sıralanmıştır. )

Ahmet Can Encin
Tutku Cemre Erdoğan
Valeri Kohen

Yedek Liste:
(Liste alfabetik sıraya göre sıralanmıştır.)
Yedek Liste'de yer alan öğrencilerde kayıt önceliği önce müracaat edenlere verilir.*

Begüm Mazı
Berfu Aydın
Berfu Cifci
Büşra Yılmaz
Deniz Şen
Esranur Karaduman
Eylül Özgür
Gamze Etyemez
Hümanur Çolakoğlu
Kevser Atak
Melis Bahar
Melisa Kayık
Merve Erden
Nazlıcan Arabalı
Nur Çınar
Pelin Karabıyık
Rabia Çiçek
Selin Bilgi
Sevgi Aybek

KAYIT İŞLEMLERİ*

Asil listede yer alan öğrencilerin "Kayıt" işlemleri başlamıştır.

Asil Liste’deki Öğrencilerin Kayıtları: 30 Mayıs 2014  saat 17.00’ye kadar devam edecektir.

Yedek Liste’deki Öğrencilerin Kayıtları: 2 Haziran- 13 Haziran 2014  saat 17.00’ye kadar devam edecektir.
Kayıtlar haftaiçi 09.00-17.00 saatleri arasında İstanbul Bilgi Üniversitesi santralistanbul Kampüsü (ÇSM binası, Z-112) Öğrenci İşleri Ofisi’nde yapılacaktır.)

Kayıt için Gerekli Belgeler:
Adayların kayıt için bizzat başvurmaları gerekmektedir. Posta ile kayıt yapılamaz. Kayıt için istenen belgelerin onaysız sureti veya fotokopisi kabul edilmez. Ancak aslının getirilmesi suretiyle Üniversite tarafından onaylı örneği kabul edilir. Belgeler eksik ise kayıt yapılmaz. Belirtilen tarihler arasında kaydını yaptırmayan aday herhangi bir hak iddia edemez.

• YGS Sonuç Belgesi internet çıktısı
• Lise  diplomasının aslı veya diploması hazır olmayanlar için yeni tarihli mezuniyet belgesi (Başarı belgesi mezuniyet belgesi yerine kullanılamaz).
• Nüfus cüzdanın aslı ve fotokopisi
• 1995 öncesi doğumlu erkek adaylar için askerlik şubesinden alınacak Askerlik Durum Belgesi ya da askerliğini yapmış olanlar için terhis belgesi
• 3 adet 4.5x6 cm ebadında fotoğraf
• Öğrenim ücreti **

* Henüz lise diploması (ya da diploması hazır olmayanlar için yeni tarihli mezuniyet belgesi) almamış olan öğrenciler “bir yıllık öğrenim ücretinin” en az %10‘u ödenerek ŞARTLI KAYIT yaptırabilirler. Bu durumdaki öğrenciler, “KESİN KAYIT” işlemlerini diploma ya da lise mezuniyet belgelerini getirdikten sonra tamamlayabileceklerdir.

* Yedek listede yer alan öğrenciler, kontenjan hakkı tanındığında %50 BİLGİ bursuyla kayıt yaptırabilirler.

Şartlı kayıt yaptıran öğrenciler, en geç  11 Temmuz 2014’e kadar 09.00-17.00 saatleri arasında İstanbul Bilgi Üniversitesi santralistanbul Kampüsü (ÇSM binası, Z-112) Öğrenci İşleri Ofisi’ne gelerek kayıtlarını kesinleştirmeleri gerekmektedir.Aksi takdirde kontenjan hakları olmayacaktır.

** Ödeme şekli:
Peşin veya kredi kartına 9 taksit şeklinde ödenir.

Nakit ödemelerde kullanılacak banka hesap numarası:
Garanti Bankası Çağlayan Şubesi: IBAN NO: TR20 0006 2000 4030 0006 2013 02

Önemli Not: Öğrencinin açık adının ve okul numarasının (ya da TC kimlik no) dekontun açıklama kısmında belirtilmesi şarttır.

Taksitli ödeme seçeneğinde kullanılacak kredi kartları: Bonus, Shop & Miles, Flexi, Maximum,  Cardfinans, Worldcard (Vakıfbank&YKB),  Axess, Wings, Fish ve Paraf

Çek ve senet kesinlikle kabul edilmemektedir.