Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Yüksek Lisans Programı açıldı!

Fizyoterapi ve rehabilitasyon uygulamaları, toplumun gelişmesine ve üretkenliğinin artmasına katkıda bulunur ve geniş bir alanda hizmet verir.

Son Başvuru Tarihi: 05 Eylül 2014
Mülakat Tarihi: 08 Eylül 2014

İstanbul Bilgi Üniversitesi, Sağlık Bilimleri Enstitüsü Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Yüksek Lisans Programı’nın amacı günümüzde büyük bir hızla gelişme gösteren ve çeşitli uzmanlık alanları oluşan fizyoterapi ve rehabilitasyon biliminde belirli alanlarda uzmanlaşmış, bilimsel gelişme ve yenilikleri takip ederek bunları mesleki ve bilimsel yaşamında kullanabilen bilim uzmanı ve araştırmacı fizyoterapistler yetiştirilmesini sağlamaktır.

Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Yüksek Lisans Programında, öğrencilerin ilgi alanlarına göre belirlenen konularda uzman öğretim üyeleri tarafından düzenlenen interaktif yöntemler kullanılmaktadır. Programın tezli ve tezsiz olmak üzere iki seçeneği mevcuttur. Program akşam saatlerinde olduğu için öğrenciler gündüz işlerinde çalışma olanağı bulacaklardır.

Akademik Kadro:
Prof. Dr. Ferda Dokuztuğ Üçsular