Sahne ve Gösteri Sanatları Yönetimi Özel Yetenek Sınavı Sonuçları-2014 (2. Etap)

güncelleme: yayınlama:

İletişim Fakültesi Sahne ve Gösteri Sanatları Yönetimi ile Sahne Sanatları Alanı için 4-5 Eylül 2014 tarihlerinde yapılan Özel Yetenek Sınav Sonuçları (2014-2015):

Yetenek Sınavı'nı başarıyla tamamlayıp, asil listede kayıt yaptırmaya hak kazanan tüm öğrenciler % 50 BİLGİ Bölüm Bursu’nu almaya hak kazanmışlardır.  

Asil Liste:
(Listeler alfabetik sıraya göre sıralanmıştır.)

YÖNETİM:
Fatih Abdullah Kızıltaş
Kadir Kazım Yıldız
Nejat Uygur

SAHNE SANATLARI:
Ayça Yaşıt
Yusuf Burak Kurtoğlu


Yedek Liste:

YÖNETİM:
Baver İlgin
Mustafa Gönül

SAHNE SANATLARI:
Cansu Görmez
Elif Aybüke Çalışkan
Onur Cirit
Öykü Oktay
Songül Bilgili

Asil Liste’deki Öğrencilerin Kayıtları: 8-10 Eylül 2014 (saat 09:00-17:00 arası) tarihleri arasında yapılacaktır.
Kayıtlar haftaiçi 09.00-17.00 saatleri arasında İstanbul Bilgi Üniversitesi santralistanbul Kampüsü E1 Binası’nda yapılacaktır.

Yedek Liste’deki Öğrencilerin Kayıtları: 11-12 Eylül 2014 (saat 09:00-17:00 arası) tarihleri arasında yapılacaktır.
Kayıtlar belirtilen tarihlerde, haftaiçi 09.00-17.00 saatleri arasında İstanbul Bilgi Üniversitesi santralistanbul Kampüsü E1 Binası’nda yapılacaktır.

Kayıt için Gerekli Belgeler:
Adayların kayıt için bizzat başvurmaları gerekmektedir. Posta ile kayıt yapılamaz. Kayıt için istenen belgelerin onaysız sureti veya fotokopisi kabul edilmez. Ancak aslının getirilmesi suretiyle Üniversite tarafından onaylı örneği kabul edilir. Belgeler eksik ise kayıt yapılmaz. Belirtilen tarihler arasında kaydını yaptırmayan aday herhangi bir hak iddia edemez. 

• YGS Sonuç Belgesi internet çıktısı
• Lise  diplomasının aslı veya diploması hazır olmayanlar için yeni tarihli mezuniyet belgesi (Başarı belgesi mezuniyet belgesi yerine kullanılamaz).
• Nüfus cüzdanın aslı ve fotokopisi
• 1995 öncesi doğumlu erkek adaylar için askerlik şubesinden alınacak Askerlik Durum Belgesi ya da askerliğini yapmış olanlar için terhis belgesi
• 3 adet 4.5x6 cm ebadında fotoğraf 
• Öğrenim ücreti **

* Henüz lise diploması (ya da diploması hazır olmayanlar için yeni tarihli mezuniyet belgesi) almamış olan öğrenciler “bir yıllık öğrenim ücretinin” en az %10‘u ödenerek ŞARTLI KAYIT yaptırabilirler. Bu durumdaki öğrenciler, “KESİN KAYIT” işlemlerini diploma ya da lise mezuniyet belgelerini getirdikten sonra tamamlayabileceklerdir.

Yedek listede yer alan öğrenciler, kontenjan hakkı tanındığında %50 BİLGİ bursuyla kayıt yaptırabilirler.

** Ödeme şekli:
Peşin veya kredi kartına 9 taksit şeklinde ödenir.
Nakit ödemelerde kullanılacak banka hesap numarası: Garanti Bankası Çağlayan Şubesi: IBAN NO: TR20 0006 2000 4030 0006 2013 02

Önemli Not: Öğrencinin açık adının ve okul numarasının (ya da TC kimlik no) dekontun açıklama kısmında belirtilmesi şarttır.

Taksitli ödeme seçeneğinde kullanılacak kredi kartları: Bonus, Shop & Miles, Flexi, Maximum,  Cardfinans, Worldcard (Vakıfbank&YKB),  Axess, Wings, Fish ve Paraf

Çek ve senet kesinlikle kabul edilmemektedir.