Bir Milyon Hikaye: “Here for Good”

güncelleme: yayınlama:

Düşünenleri, Yapanları ve Yaratanları Çağırıyoruz.

Laureate’in Here for Good projesinde yer almak üzere yaşadıkları yerde sosyal gelişimi harekete geçiren projeler veya işletmeler kuran öğrenciler, mezunlar ve akademisyenler arıyoruz. Proje, Laureate ağının dünya çapında her gün gerçekleştirdiği güçlü işleri belgeliyor.

Projenize dair farkındalık oluşturun! Yenilikçileri arıyoruz –sosyal girişimciler, birinci nesil üniversite öğrencileri ya da mezunlar ve akademisyenler. Here for Good günlüğünde ve videosunda yer almak için başvurun. Geçtiğimiz yılın raporuna şu linkten ulaşabilirsiniz: j.mp/hereforgood

Başvuru için teslim etmeniz gerekenler:

Yazı (aşağıdaki soruları cevaplayan en fazla 800 kelimelik)
- Projenizin arkasındaki ana fikir nedir? Proje için ilhamınız neydi? Proje yakın çevrenizi, şehrinizi, ülkenizi ya da dünyayı nasıl etkiledi?
- Projenizin etkisini ölçebildiğiniz araçlar nelerdi -destek veren insan sayısı, çalışan sayınız, bütçeniz ve bağışlar-? Fotoğraflar
Vesikalık fotoğrafınız ve projenizin etkilerini gösteren görseller Web sitesi
Projenizi anlatan web sitesinin linkini gönderiniz. Web siteniz yoksa sorun yok. 

Tamamlanmış başvurularınızı 1 Aralık 2014’e kadar Global Kurumsal İletişim ve Halkla İlişkiler Direktörü Craig Lundsten’a (craig.lundsten@laureate.net) gönderin. Finale kalırsanız e-posta yoluyla bilgilendirilecek ve bir mülakata davet edileceksiniz.