DGS Ek Yerleştirme Kayıtları 2014

DGS Ek Yerleştirme Kayıt Tarihleri: 7-14 Kasım 2014 (8-9 Kasım Cumartesi-Pazar günleri kayıt alınmayacaktır)

Yer: santralistanbul Kampüsü / Öğrenci İşleri

Dikey Geçiş Sınavı (DGS) ile Üniversitemiz’e yerleşen öğrencilerin aşağıda belirtilen belgelerle şahsen gelip kayıtlarını yaptırmaları gerekmektedir.

Kayıt işlemlerinizin daha kısa sürede tamamlanması için İstanbul Bilgi Üniversitesi’ne şahsen gelmeden önce, ÖSYS Yeni Kayıt Sistemi sayfasından aşağıda belirtilen kullanıcı adı ve şifreyi girerek istenilen özlük bilgilerini tamamlayabilirsiniz.

Kullanıcı Adı: TC Kimlik Numaranız
Şifre: Doğum Tarihiniz (GünAyYıl)

Kayıt Belgeleri:
•         Lise diplomasının aslı
•         Önlisans diplomasının aslı ve fotokopisi (Diploması hazır olmayan adayların geçici mezuniyet belgesi aslı ve fotokopisi)
•         DGS sonuç belgesi internet çıktısı
•         3 fotoğraf
•         Nüfus cüzdanı aslı ve fotokopisi
•         Kayıt ücreti

Mali İşler'le ilgili sorularınız için muhasebe@bilgi.edu.tr adresine mail göndermenizi rica ederiz.

ÖNEMLİ NOT:  Önlisans öğrenimi gördüğü kurumdan bütünleme sınavı, staj, vb. nedeniyle mezun olamadığı için DGS ile yerleştirildiği lisans programına kayıt yaptıramayan öğrencilere, Yüksek Öğretim Kurulu (YÖK) tarafından -durumlarını belgelemeleri halinde, 2014-2015 akademik yılı bahar dönemine kadar kayıt hakkı verilmiştir.