İstanbul Bilgi Üniversitesi Yayınları Kitap Fuarı'nda

güncelleme: yayınlama:

Bu sene 33. sü düzenlenen Uluslararası İstanbul Kitap Fuarı’na 14. kez katılan İstanbul Bilgi Üniversitesi Yayınları, 500’e varan kitap sayısıyla sadece Türkiye’de değil, dünyada da akademik yayıncılıkta öncü bir rol oynamaktadır. Her sene artan bir rağbetle okuyuculara hizmet veren Yayınevi, fuarda sadece yayınladığı kitaplarla değil, yapacağı etkinliklerle de bu fuarda ilgi görmektedir.

Yayına henüz çıkan, sinema ve televizyon dizilerinde kahraman anlatısı üzerine akademik bir araştırma olan Kahramanın Yolculuğu’nun yazarı Volkan Yücel’in “Türk Sinema ve Dizilerinde Kahramanın Yolculuğu: Mitik Erkeklik ve Suç Draması” adlı söyleşisi 9 Kasım 2014 Pazar günü saat 14:15’te Kınalıada Salonu’nda gerçekleştirilecektir.

Ezidiler hakkında 2004 yılından beri çalışmalarını sürdüren ve bu konuda hazırladığı ve çevirdiği kitaplarla önemli çalışmalara imza atan Amed Gökçen, “Kara Kitap Kara Talih” adlı söyleşisiyle son aylarda gündemde önemli bir yer tutan Ezidileri anlatacaktır. Gökçen’in söyleşisi 15 Kasım 2014 Cumartesi günü, saat 12:00’de Büyükada Salonu’nda yapılacaktır.

İstanbul Bilgi Üniversitesi Yayınları olarak tüm okurlarımızı hem etkinliklerimize hem de 3. Salon, 309 numaralı standımıza bekliyoruz.