Öğrenci Konseyi Bölüm Temsilciliği Seçimleri

İstanbul Bilgi Üniversitesi Öğrenci Konseyi Bölüm Temsilciliği seçimleri 1-2-3 Aralık 2014 tarihlerinde gerçekleştirilecektir.

Bölüm Temsilciliği seçimlerinde, öğrenciler bağlı oldukları fakültenin bulunduğu kampüste oy kullanabileceklerdir.
santralistanbul Kampüsü: E1 Binası-Giriş katı
Dolapdere Kampüsü: 1.Kat-Koridor
Kuştepe Kampüsü: B Katı

İletişim Fakültesi ve İşletme  Fakültesi Öğrencilerinin Dikkatine!
Fakültelerinize bağlı  bölüm yapılanmalarında yapılması beklenen  değişiklik nedeniyle, İşletme ve İletişim Fakültelerine bağlı bölümler için yapılacak "Bölüm Temsilciliği Seçimleri" ileri bir tarihe ertelenmiştir. Bölüm değişikliklerinin  resmi olarak duyurulmasından sonra, bu fakültelere bağlı bölümler için temsilci seçimlerinin yeni takvimi  duyurulacaktır. Diğer fakülte, yüksekokul ve İngilizce Hazırlık Programı temsilci seçimleri planlandığı gibi 01-02-03 Aralık 2014 tarihinde yapılacaktır.

Bölüm ve Programlara göre OY KULLANILACAK KAMPÜSLER listesi için tıklayın.

Öğrenci Temsilciliği ADAY LİSTESİ için tıklayın.

Öğrenci Konseyi SEÇİM KILAVUZU için tıklayın.

Öğrenci Konseyi Yönergesi için tıklayın.

SEÇİM TAKVİMİ:

07 Kasım                   Seçimlerin Web Sayfası ve Kampüs Panolarından Duyurulması

07-18 Kasım            Bölüm Temsilciliği Adaylık Başvurularının Öğrenci Destek Merkezi'ne Yapılması (09.00-17.00 arası)

19 Kasım                    Bölüm Temsilci Aday Başvurularının Değerlendirilmesi

20 Kasım                   Bölüm Temsilciliği Aday Listelerine İtiraz

21 Kasım                    Bölüm Temsilciliği Kesin Adaylarının ilanı