Fakülte ve Bölüm Yapılarında Değişiklik

Üniversitemizin uluslararası akademik gelişmeleri dikkate alarak yaptığı önerilere, Yüksek Öğretim Kurulu’nun verdiği onay ile bazı fakülte ve bölümlerin isimlerinde değişiklikler yapılmıştır. Buna bağlı olarak da bazı bölümlerin bağlı olduğu fakülteler değişmiştir.

İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi olarak anılan fakültemizin adı İşletme Fakültesi olarak değiştirilmiştir.

Fen-Edebiyat Fakültesi olarak anılan fakültemizin adı Sosyal ve Beşeri Bilimler Fakültesi olarak değiştirilmiştir.

Mühendislik Fakültesi olarak anılan fakültemizin adı Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi olarak değiştirilmiştir.

İsim değişikliği yapılan tüm fakültelerimiz altında yer alan bölüm ve programların yeni düzenlemeleri için tıklayın.

Sorularınız için info@bilgi.edu.tr e-posta adresine mail gönderebilirsiniz.