Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi / Makine Mühendisliği - Profesör

İSTANBUL BİLGİ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ’NDEN

Üniversitemiz Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi'nde Makine Mühendisliği Bölümü’nde açık bulunan Profesörlük kadrosuna, 2547 Sayılı Yükseköğretim Kanunu’na tabi olarak, daimi statüde ve aşağıda belirtilen şartlarda 01 Şubat 2015 tarihi itibariyle (bir) adet öğretim üyesi alınacaktır.

İlan Tarihi: 01-16 Aralık 2014 (Saat: 17.00)

Adaylarda Aranan Özellikler:

Adayların “Malzeme Bilimi ve Mühendisliği” alanında doktora derecesine sahip olması ve bilimsel çalışmalarını bu alanlarda yapmış olması gerekmektedir.

Profesörlüğe başvuracak adaylar, İstanbul Bilgi Üniversitesi “Akademik Atama ve Yükseltme Başvuru Formu”nu, özgeçmişlerini, Doçentlik Başarı Belgesi ile Bilimsel Çalışma ve Yayınlarını kapsayan dosyalarını 6 (altı) takım olarak başvuru dilekçeleri ile birlikte başvuru süresi içinde Rektörlüğümüze teslim etmeleri gerekmektedir.

Eksik evrakla yapılan, süresi içinde yapılmayan başvurular ve postada meydana gelebilecek gecikmeler dikkate alınmayacaktır.

Başvuru Adresi:
İstanbul Bilgi Üniversitesi Rektörlüğü