BİLGİ öğrencilerine yönelik"Kariyer Haritanı Keşfet!"

güncelleme: yayınlama:

Dünya çapında yürütülen en büyük kariyer araştırmasına katılarak hangi kariyer profiline sahip olduğunu öğrenmek ister misin?

Universum Global tarafından düzenlenen ve dünyada olduğu kadar, Türkiye’deki pek çok saygın devlet ve vakıf üniversitesi tarafından öğrencilerin katılımına sunulan bu araştırmada yer alarak kariyer profilin hakkında bilgi sahibi olabilirsin!

Dünyanın en büyük işveren marka şirketi Universum Global bu yıl Türkiye’deki 3. Yetenek Araştırması'nı düzenliyor. Son iki yılda 27.000’in üzerinde öğrenci çalışmaya katıldı. Kariyer Testi'ni yanıtlamanız sayesinde siz değerli öğrencilerimize;

1) Hangi kariyer tipine sahip olduğunuzu,
2) Kariyer hedefi anlamında diğer öğrencilerle ortak ve farklı yönlerinizi 
3) Aradığınız özelliklere en çok uyan şirketleri içeren bir platforma giriş sağlanmış olacak.

Başlamak için lütfen linke tıklayın: uledge.co/saban

Bu çalışma klasik bir online araştırması değildir. Cevaplar Türkiye’deki birçok şirketin kampüs, genç yetenek programının ve üniversitelerin kariyer merkezlerinin geliştirilmesine yönelik her yıl düzenli olarak kullanılmaktadır. Bu anlamda büyük önem arz etmektedir. Universum Kariyer Testi her yıl 1 milyondan fazla öğrenci tarafından kullanılan dünyanın en kapsamlı ve güvenilir kariyer aracıdır.

Sorularınız ve geri bildirimleriniz için lütfen uledge@universumglobal.com adresine ulaşınız.

Katılımınız için teşekkür ederiz, kariyer yolunuz açık olsun.