Moda Tasarımı Özel Yetenek Sınavı 2015 (2. Etap)

güncelleme: yayınlama:

Moda Tasarımı Lisans Programı Özel Yetenek Sınavı 2. Etap başvuruları 15 Temmuz-14 Ağustos tarihleri arasında yapılacaktır.

Başvuru Dönemi: 15 Temmuz-14 Ağustos
Çizim Sınavı ve Mülakatlar: 17-18 Ağustos
Sınav Saati: 10.00
Sınav yeri:  Dolapdere Kampüsü, Moda Tasarımı Atölyesi (D.173) 

Geleceğin “BİLGİ’li” Moda Tasarımcılarını Deneyimli Tasarımcılar Seçecek.


Moda Tasarımı Lisans Programı Özel Yetenek Sınavı ön kayıt başvurusu için  lütfen tıklayınız

Yetenek sınavı ön kayıt işlemlerinin tamamlanabilmesi için, aşağıdaki evrakların en geç 14 Ağustos saat 17.00’ye kadar İstanbul Bilgi Üniversitesi santralistanbul Kampüsü (ÇSM binası, Z-112) Öğrenci İşleri Ofisi’ne teslim edilmelidir. Evrakların bu tarihe kadar teslim edilmiş olması ve takibi öğrencilerin sorumluluğundadır.

Gerekli evraklar:
• Online kayıt sonucu verilen başvuru belgesi ( Yetenek Sınavı ön kayıt esnasında online olarak verilen başvuru formunun çıktısı)
• YGS Sonuç belgesi 
• Nüfus cüzdanı aslı ve fotokopisi
• 2 adet fotoğraf 
• Ön kayıt ücret ödendi belgesi(ön kayıt ücreti olan 100 TL’nin adayın TC kimlik no’su ve adına yatırıldığını belirten dekontun aslı)

Önkayıt ücreti olan 100 TL, Garanti Bankası’na yatırılabilir. 

Hesap bilgileri: Garanti Bankası Çağlayan Şubesi
IBAN NO: TR20 0006 2000 4030 0006 2013 02

Başvuru için gerekli evraklarını teslim eden öğrenciler, 444 0 428 ‘i arayarak veya info@bilgi.edu.tr adresine mail göndererek sınav günü ve saati için randevu almaları gerekmektedir (17 Ağustos-18 Ağustos 2015 tarihlerinden birine randevu verilmektedir).  Randevu almayan öğrenciler sınava kabul edilmeyecektir. 

Yetenek Sınavı’na gelirken, öğrencilerin “Ön kayıt tamamlandı” belgesini yanlarında getirmeleri gerekmektedir; belgesiz öğrenci sınava alınmayacaktır. Bu belgeyi, santralistanbul Kampüsü (ÇSM binası, Z-112) Öğrenci İşleri Ofisi’nden ön kayıt başvuru işlemlerini tamamladıktan sonra temin edebilirler.

Özel Yetenek Sınavları “Çizim Sınavı” ve “Mülakat” şeklinde  yapılacaktır. Çizim sınavı öğrenciye verilen randevu gününde, saat 10.00’da başlamaktadır. 

Öğrencilerin sınava gelirken yanlarında portfolyolarını ve geçmiş çalışmalarını da getirmeleri gerekmektedir. Portfolyolar mülakatlarda incelenerek aynı gün, öğrenciye geri teslim edilmektedir. 

Öğrencinin sınava gelirken çizim kalemi, silgi, kalemtraş gibi temel çizim malzemelerini de yanlarında bulundurmaları gerekir.

Moda Tasarımı Özel Yetenek Sınavı Kılavuzu için tıklayın.

Dolapdere Kampüsü'ne ulaşım için tıklayınız

***********************************

6-8 Mayıs tarihleri arasında yapılan MODA TASARIMI ÖZEL YETENEK SINAVI SONUÇLARI için tıklayın.