Görevli Öğrenci Programı’ndan Duyuru (Yaz dönemi için)

(Kısmi Zamanlı Statüde Öğrenci Çalıştırma)

2015 yaz döneminde (Haziran, Temmuz, Ağustos, Eylül) boşalacak kadrolar için  Görevli Öğrenci Programı başvuruları alınmaktadır.

İlgilenen öğrencilerin doldurdukları başvuru formlarını 10 Haziran 2015 saat: 14.00'e kadar Kariyer Merkezi, Görevli Öğrenci Programı Ofisi’ne (santralistanbul Kampüsü, ÇSM Binası, Z-110 no’lu oda) bizzat teslim etmeleri gerekmektedir.

Yaz Okulu'na devam edecek öğrenciler için başvuruların, ders programları kesinleştikten sonra yapılması ve açıklama metninin dikkatle okunması rica olunur.

Birimlerinde görevlerine devam edecek olan öğrencilerin de var olan başvurularını son başvuru tarihini geçmeden Görevli Öğrenci Programı Ofisi’ne gelerek güncellemeleri ve yeni sözleşme imzalamaları gerekmektedir.

Başvuru Formu ve Açıklama Metni için lütfen tıklayınız.