Lisans-Önlisans Mezuniyet Törenleri 2015

Tarih: 24-28 Haziran 2015
Saat: 19.00
Yer: santralistanbul Kampüsü

Mezun adayı lisans-önlisans öğrencilerinin dikkatine!

24-28 Haziran 2015 tarihleri arasında gerçekleşecek olan Mezuniyet Törenleri için tüm mezun adaylarının aşağıdaki hususlara dikkat etmelerini önemle rica ederiz.

Lisans-Önlisans Mezun Adayları Listesi için tıklayın.

Törene Katılım:
Mezun aday listesi lisans öğrencileri için 7 ve 8. dönem öğrencilerini, önlisans öğrencileri için ise 3 ve 4. dönem öğrencilerini kapsamaktadır.

Mezuniyet törenine katılmak isteyen adayların 23 Haziran 2015 Salı günü saat 15.00’e kadar Garanti Bankası Çağlayan Şubesi 6297130 (IBAN: TR 42 0006 2000 4030 0006 2971 30) nolu hesaba 70,00 TL yatırması gerekmektedir. Açıklama kısmına öğrencinin adı-soyadı ve yatırılan tutarın yazılması, ardından da “Öğrenci Sayfası”ndan kep-cüppe başvurusunda bulunulması gerekmektedir.

Kep-cüppe teslimi, “Öğrenci Sayfası”ndaki başvurunuzun ilgili birimlerce onayından sonra yapılacaktır. Başvurunuzda “Hazır” ibaresini gördüğünüz zaman dağıtım yerlerinden dekontunuzu da yanınızda bulundurarak teslim alabilirsiniz. Başvurusu olmayan adayın ismi mezuniyet töreni listesinde yer almayacaktır.

Kep - Cüppe Dağıtımı:
25 Mayıs-23 Haziran 2015 saat 10.00-15.00 arasında (santralistanbul Kampüsü’nde) yapılan kep-cüppe dağıtımı, 23 Haziran 2015 Salı günü  saat 15.00'e kadar uzatılmıştır. Tören esnasında dağıtım yapılmayacaktır.

Dağıtım Yeri: santralistanbul Kampüsü, Santral Çadır

Tören bitiminde cübbeniz ve  dekontunuz ile birlikte santralistanbul Kampüsü Çadır’a iade etmeniz halinde 70,00 TL depozitonuz iade edilecektir.

Tören Programı:
2015 mezuniyet törenleri aşağıda belirtilen günlerde yapılacaktır. Tören akışı ise, daha sonradan öğrencilerimize duyurulacaktır.

24 Haziran, Çarşamba: Fen-Edebiyat Fakültesi, Hukuk Fakültesi, Adalet Meslek Yüksekokulu, Mimarlık Fakültesi
25 Haziran, Perşembe:  Sağlık Bilimleri Yüksekokulu, Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu, Meslek Yüksekokulu, Sağlık  Hizmetleri Meslek Yüksekokulu
26 Haziran, Cuma: İletişim Fakültesi, Mühendislik Fakültesi
27 Haziran, Cumartesi: İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi
28 Haziran, Pazar: Fen Bilimleri Enstitüsü, Sosyal Bilimler Enstitüsü

Törenlerin her gün için başlangıç  saati 19.00'dur. Törene katılacak öğrencilerin en geç tören başlamadan 1,5 saat önce toplanma noktalarına gelmeleri gerekmektedir. (Toplanma yerleri: ÇSM 401-402-403-404)

Öğrenciler velilerinden ayrılarak cüppelerini giyip, tören sırasına göre düzene gireceklerdir. Öğrencilerin şahsi eşyalarını tören alanında ve tören esnasında yanlarında bulundurmamaları gerekmektedir.

Davetiye ve Tören Video Çekimi:
Davetiyeler cüppe teslimi esnasında verilecektir. Öğrenciler yalnızca öğrenci kimliğini göstererek alana girebilir.

Törende profesyonel video çekimi yapılacaktır. Video çekiminin CD’leri 7 Eylül 2015 tarihi itibariyle Öğrenci Destek Merkezi Ofisi’nden (santralistanbul Kampüsü ÇSM-109) ücretsiz olarak temin edilebilir.

Ulaşım ve Otopark:
Tören saatinden 2 saat önce başlamak üzere, her 15 dakikada bir, Kabataş Vapur İskelesi önünden ve Halıcıoğlu Metrobüs Durağı karşısından santralistanbul Kampüsü’ne ücretsiz servis sağlanacaktır; tören bitiminde de Kabataş Vapur İskelesi yönüne servis hizmeti verilecektir. Tören alanında otopark mevcuttur.