Tam Zamanlı Belirli Süreli Statüde Çalışma (Öğrenci İşleri Ofisi)

güncelleme: yayınlama:

ÖĞRENCİ İŞLERİ  OFİSLERİNDE VE ÖSS KAYITLARI’NDA ÇALIŞMAK İSTEYEN ÖĞRENCİLERE DUYURU

Temmuz-Ağustos aylarında Öğrenci İşleri ofislerinde, "Tam Zamanlı Belirli Süreli” statüde çalışmak isteyen öğrencilerin başvuruları, en geç 9 Haziran 2015  Salı günü saat 14.00’e kadar alınacaktır. Görev almak isteyen ve aşağıdaki kriterlere uyan Üniversitemiz öğrencilerinin başvuru formlarını doldurup, Kariyer Merkezi-Görevli Öğrenci Programı Ofisi (santralistanbul Kampüsü, ÇSM-110) veya  Öğrenci İşleri Ofisi (santralistanbul  Kampüsü, ÇSM-112)’ne bizzat teslim etmeleri gerekmektedir.

Başvuru formu için tıklayınız.

GÖREV TANIMI 

Öğrenci İşleri Ofisi (santralistanbul- Kuştepe):
Öğrenci İşleri ofislerinde yönlendirme yapılması, paso, kimlik, materyal dağıtımı, fotokopi çekimi, dosya arşivleme, düzenleme, kayıt dönemlerinde destek, genel ofis desteği, panolara afiş ve/veya duyurularının asılması/kaldırılması.
İstenilen Özellikler: Ofis işlerine yatkın, İngilizce konuşma becerisine sahip, insan ilişkileri olumlu, sosyal yönü gelişmiş, çalışma saatlerine uyum gösterebilen, güvenilir, tercihen MS Office programlarına hâkim, lisans veya önlisans eğitimine başlamış öğrenciler (santralistanbul Kampüsü Öğrenci İşleri için 1. 2. ve 3.sınıf öğrencileri)                                                         

ÖSS Kayıtları (santralistanbul- Kuştepe):
Ağustos ayında yapılacak ÖSS kayıtlarının bütün aşamalarında destek olmak üzere görev almak isteyen, lisans veya önlisans eğitimine başlamış öğrenciler. 

Ayrıca, ÖSS kayıtları sürecinde santralistanbul Kampüsü’nde kimlik kartı basımı ve fotoğraf çekiminde görev almak isteyen, ilgili bölüm veya konu hakkında deneyim ve bilgisi olan öğrenciler.

Form doldururken; tercih edilen kampüs adı ve ilgilenilen görev mutlaka belirtilmelidir.

Başvurularda dikkat edilecek hususlar: 
• Yarı zamanlı görevli öğrencilik çalışmasıyla eş zamanlı olarak çalışılamaz. 
• Yaz okulu dersi alan öğrenciler çalışamaz. 
• Lisans veya önlisans öğrenimine başlamış olmak, hazırlık sınıfını geçmek, not ortalamasının 2.00’nin altında olmaması ve disiplin cezası alınmamış olması gerekmektedir. 
• Tam zamanlı çalışacak öğrenciler sigortalı çalışacaklarından, yeşil pasaportları veya yetim maaşları gibi imkânlardan faydalanamazlar. KYK bursu ya da katkı kredisi alanların ise, başvuru yapmadan önce Kredi Yurtlar Kurumu ilgililerine danışmaları gerekmektedir. 
• Başka bir kurumda zorunlu veya isteğe bağlı staj yapamazlar. 

Başvurularda istenen belgeler: 
• Başvuru Formu 
• Nüfus cüzdanı fotokopisi 
• Garanti Bankası (Çağlayan Şubesi) hesap numarası 
• (Varsa) SGK numarası 
• (Varsa ) Yemek kartı numarası
• İş sözleşmesi (İşe giriş esnasında Öğrenci İşleri Ofisi’nde)