Spor Yöneticiliği Özel Yetenek Sınavı 2015 (2. Etap)

Başvuru Dönemi: 27 Temmuz-16 Ağustos
Yazılı Sınav: 17 Ağustos saat: 11.00
Mülakat: 18 Ağustos  2015 (Randevu usulü)
Sportsnet Group Toplu Görüşme: 19 Ağustos
Yazılı ve Mülakat: santralistanbul Kampüsü, E2-101
Sportsnet Group Toplu Görüşme: Maslak Ata Center

Burs İmkânları:
Özel Yetenek Sınavı sonuçlarına göre, kesin kayıt yaptırmak üzere programa davet edilecek tüm başarılı adaylara  % 50 oranında burs imkânı sunulacaktır.

Gerekli evraklar:
• Başvuru formu ( Web sayfasından online başvuru yapıldıktan sonra olarak alınan form çıktısı)
• YGS Sonuç belgesi
• Nüfus cüzdanı aslı ve fotokopisi
• 2 adet fotoğraf
• Ön kayıt ücret ödendi belgesi (ön kayıt ücreti olan 100 TL’nin adayın TC kimlik no’su ve adına yatırıldığını belirten dekontun aslı).

Özel Yetenek Sınavı'na başvurmak için tıklayınız.

Yetenek sınavı ön kayıt işlemlerinin tamamlanabilmesi için, gerekli evrakların başvuru döneminde (sınavdan önce) İstanbul Bilgi Üniversitesi santralistanbul Kampüsü (ÇSM binası, Z-112) Öğrenci İşleri Ofisi’ne teslim edilmelidir.

15-16 Ağustos tarihlerinde Üniversitemiz kapalı olacağı için Spor Yöneticiliği Özel Yetenek Sınavı başvurusu için gerekli evrakların en geç sınav saatinden önce Öğrenci İşleri’ne teslim edilmiş olması gerekmektedir. Evrakların teslim edilmiş olması ve takibi öğrencilerin sorumluluğundadır.

Önkayıt ücreti olan 100 TL, Garanti Bankası’na yatırılabilir.

Hesap bilgileri:
Garanti Bankası Çağlayan Şubesi
IBAN NO: TR20 0006 2000 4030 0006 2013 02

Yetenek Sınavı’nın yapılacağı yerin adresi ve ulaşım bilgileri:
santralistanbul Kampüsü
Eski Silahtarağa Elektrik Santralı
Kazım Karabekir Cad. No:2/13 34060 Eyüp/İstanbul

Kabataş Vapur İskelesi - Hekimoğlu Ali Paşa Çeşmesi önü saat 08:00’den itibaren santralistanbul Kampüsü'ne ücretsiz servis kalkmaktadır.

Shuttle saatleri için detaylı bilgi: http://www.bilgi.edu.tr/tr/universite/ulasim/shuttle/?universite-ulasim-menu

Ayrıntılı bilgi için: 444 0 428 | info@bilgi.edu.tr

********************************************

29-30 Haziran tarihlerinde yapılan Spor Yöneticiliği Özel Yetenek Sınavı sonuçları için tıklayın