Sosyal Bilimler Enstitüsü / İşletme Yüksek Lisans - Profesör

İSTANBUL BİLGİ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ’NDEN

Üniversitemiz Sosyal Bilimler Enstitüsü İşletme Yüksek Lisans Programı’nda açık bulunan bir (1) Profesörlük kadrosuna 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu’na tabi olarak daimi statüde öğretim üyesi alınacaktır.

İlan Başvuru Tarihleri: 15 Haziran-30 Haziran 2015

Adayların, İşletme alanında doktoraya sahip olup, yönetim ve organizasyon anabilim dalında girişimcilik konularında akademik çalışmalar yapmış olması gerekmektedir.

Profesörlüğe başvuracak adaylar, İstanbul Bilgi Üniversitesi Akademik Atama ve Yükseltme Başvuru Formu’nu, özgeçmişlerini, doçentlik başarı belgesi ile bilimsel çalışma ve yayınlarını kapsayan dosyalarını altı (6) takım olarak başvuru dilekçelerine ekli olarak başvuru süresi içinde Rektörlüğümüze teslim edeceklerdir.

Eksik evrakla yapılan, süresi içinde yapılmayan başvurular ve postada meydan gelebilecek gecikmeler dikkate alınmayacaktır.

Başvuru Adresi:
İstanbul Bilgi Üniversitesi Rektörlüğü