Mimarlık Fakültesi / Mimarlık - Profesör (2)

İSTANBUL BİLGİ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ’NDEN

Üniversitemiz Mimarlık Fakültesi Mimarlık Bölümü’nde açık bulunan bir (1) Profesörlük kadrosuna 2547 Sayılı Yükseköğretim Kanunu’na tabi olarak daimi statüde öğretim üyesi alınacaktır.

İlan Başvuru Tarihleri: 8 Temmuz – 22 Temmuz 2015 (Saat: 17.00)

Adaylarda aranan özellikler:
Kent Planlama alanında lisans öğrenimi görmüş, Sosyal Teori, kentleşme ve kent-sinema ilişkisi üzerine uzmanlaşmış olmak

Profesörlük kadrosuna başvuracak adaylar, İstanbul Bilgi Üniversitesi Akademik Atama ve Yükseltme Başvuru Formu’nu, özgeçmişlerini, doçentlik başarı belgesi ile bilimsel çalışma ve yayınlarını kapsayan dosyalarını 6 (altı) set halinde başvuru dilekçelerine ekli olarak başvuru süresi içinde Rektörlüğe teslim edeceklerdir.

Süresi içinde yapılmayan başvurular ve postada meydana gelebilecek gecikmeler dikkate alınmayacaktır.

Başvuru Adresi:
İstanbul Bilgi Üniversitesi Rektörlüğü