Görevli Öğrenci Programı (2015-16)

güncelleme: yayınlama:

(Kısmi Zamanlı Statüde Öğrenci Çalıştırma)

2015-2016 Güz Dönemi Görevli Öğrenci Programı (Kısmi Zamanlı Statüde Öğrenci Çalıştırma) başvuruları Kütüphaneler için 2 Ekim 2015 (saat 16.00), diğer birimler için 9 Ekim 2015 (saat 16.00)’e kadar alınacaktır. 

Dolapdere ve Kuştepe Kütüphaneleri ile Dolapdere ve santralistanbul Öğrenci İşleri ofisleri için 10 Eylül’e kadar yapılan başvurular arasından öncelikli yerleştirme yapılacaktır. 

Programda yer almak isteyen öğrencilerin, doldurdukları başvuru formlarını Kariyer Merkezi-Görevli Öğrenci Programı Ofisi’ne (santralistanbul Kampüsü, ÇSM, Z-110) bizzat teslim etmeleri gerekmektedir. 

Başvuruların, ders programları kesinleştikten sonra yapılması ve program hakkında bilgi ve iş tanımlarının içeren açıklama metninin dikkatle okunması rica olunur. Gün içinde de başvurular saat 16.00’ya kadar alınır. Sadece 28 Eylül 2015 tarihinde başvuru alınmayacaktır.

Birimlerinde çalışmakta olup görevlerine devam edecek olan öğrencilerin, sözleşme yenileme ve var olan başvurularını güncellemek üzere 30 Eylül’ü geçirmeden Görevli Öğrenci Programı Ofisi’ne gelmeleri gerekmektedir.

Başvuru Formu ve Açıklama Metni için lütfen tıklayınız.