Müzik Özel Yetenek Sınavı Sonuçları 2015 (2. Etap)

Sosyal ve Beşeri Bilimler Fakültesi Müzik Lisans Programı Özel Yetenek Sınavı (2. Etap) sonuçları  aşağıdadır:

Asil Liste:
(Liste alfabetik olarak sıralanmıştır.)

Kaan Akartepe Nihatcan Doğu Efe Erzurumlu Davut Hakan Kara

Kayıt için Gerekli Belgeler:
Adayların kayıt için bizzat başvurmaları gerekmektedir. Posta ile kayıt yapılamaz. Kayıt için istenen belgelerin onaysız sureti veya fotokopisi kabul edilmez. Ancak aslının getirilmesi suretiyle Üniversite tarafından onaylı örneği kabul edilir. Belgeler eksik ise kayıt yapılmaz. Belirtilen tarihler arasında kaydını yaptırmayan aday herhangi bir hak iddia edemez.

YGS Sonuç Belgesi internet çıktısı Lise  diplomasının aslı veya diploması hazır olmayanlar için yeni tarihli mezuniyet belgesi (Başarı belgesi mezuniyet belgesi yerine kullanılamaz). Nüfus cüzdanın aslı Öğrenim ücreti **

** Ödeme şekli:
Peşin veya kredi kartına 9 taksit şeklinde ödenir.

Nakit ödemelerde kullanılacak banka hesap numarası: Garanti Bankası Çağlayan Şubesi: IBAN NO: TR20 0006 2000 4030 0006 2013 02

Önemli Not: Öğrencinin açık adının ve okul numarasının (ya da TC kimlik no) dekontun açıklama kısmında belirtilmesi şarttır.

Taksitli ödeme seçeneğinde kullanılacak kredi kartları: Bonus, Shop & Miles, Flexi, Maximum, Cardfinans, Worldcard (Vakıfbank&YKB),  Axess, Wings, Fish ve Paraf

Çek ve senet kesinlikle kabul edilmemektedir.