DGS Ek Yerleştirme Kayıtları 2015

DGS Ek Yerleştirme Kayıt Tarihleri: 9-13 Kasım 2015

Kayıtlar belirtilen tarihlerde, 09.00-17.00 saatleri arasında İstanbul Bilgi Üniversitesi santralistanbul Kampüsü Öğrenci İşleri Ofisi (ÇSM binası, Z-112) ’nde yapılacaktır.

Dikey Geçiş Sınavı (DGS) ile Üniversitemiz’e yerleşen öğrencilerin aşağıda belirtilen belgelerle şahsen gelip kayıtlarını yaptırmaları gerekmektedir.

Kayıt işlemlerinizin daha kısa sürede tamamlanması için İstanbul Bilgi Üniversitesi’ne şahsen gelmeden önce, ÖSYS Yeni Kayıt Sistemi sayfasından aşağıda belirtilen kullanıcı adı ve şifreyi girerek istenilen özlük bilgilerini tamamlayabilirsiniz.

Kullanıcı Adı: TC Kimlik Numaranız
Şifre: Doğum Tarihiniz (GünAyYıl)

Kayıt Belgeleri:
•         Lise diplomasının aslı
•         Önlisans diplomasının aslı (Diploması hazır olmayan adayların geçici mezuniyet belgesi aslı)
•         DGS sonuç belgesi internet çıktısı
•         Nüfus cüzdanı aslı
•         Askerlik durum belgesi
•         Kayıt ücreti

Mali İşler'le ilgili sorularınız için muhasebe@bilgi.edu.tr adresine mail göndermenizi rica ederiz.

2015-2016 akademik yılında BİLGİ'ye yeni kayıt olacak öğrenciler;
Öğrenim Ücretleri için lütfen tıklayınız.