İngilizce Hazırlık Programı sınavları tarih-yer değişikliği

güncelleme: yayınlama:

Sevgili İngilizce Hazırlık Programı Öğrencileri,

11 Ocak 2016, Pazartesi akşamı Kuştepe Kampüsümüz’de meydana gelen teknik arızanın giderilmesi için İngilizce Hazırlık Programı derslerine 18 Ocak 2016 Pazartesi gününe kadar ara verilmişti. Ancak, arızanın giderilmesi için yoğun çalışmalar devam etmekle beraber henüz sonuçlanmadığı için Kuştepe Kampüsü'nde derslerin yapılabilmesi mümkün değildir ve bir süre daha kapaIı olacaktır. Sizlerin bu süreçten hiçbir şekilde olumsuz etkilenmemesi için müfredat içeriği, sınav tarihleri ve yerleri konusunda planlamalar yapılmıştır. 

Dönem sonuna kadar yapılması planlanan dersler ve ortak sınavlar (common quizzes) iptal edilmiştir. Bir sonraki dönemin müfredatı iptal edilen derslerin içerikleri dikkate alınarak hazırlanacaktır. 

22-26 Ocak 2016 tarihleri arasında Kuştepe Kampüsü'nde yapılması planlanan Dönem Sonu Seviye Gelişim Sınavları'nın  (Level Achievement Tests) sözIü ve yazılı kısımları  20-22 Ocak 2016 tarihleri arasında santralistanbul ve Dolapdere Kampüsleri'nde yapılacaktır.  

Öğrenciler sınavda müfredatta 11 Ocak 2016 tarihine kadar (6. hafta sonu) işlenen konulardan sorumlu olacaktır. Seviye Gelişim Sınavları'nın içeriklerinde gerekli değişiklikler yapılacak ve sınav okumaları bunlar dikkate alınarak yapılacaktır. 

Sınav tarihleri, sınava gireceğiniz kampüs, sınıf ve saat bilgileri en kısa zamanda öğrenci sayfalarından duyurulacaktır. Sınava girilecek kampüs bilgisi doğru yerde ve zamanda sınava girebilmeniz için çok önemlidir. Sınav listeleri sınav günleri kampüslerdeki panolarda da paylaşılacaktır. Destek birimlerimiz (İngilizce Hazırlık Programı Öğrenci İşleri, vb.) sınav günlerinde santralistanbul ve Dolapdere kampüslerinde hazır bulunacaktır. 

Bütün öğrencilerimize anlayışlarından dolayı teşekkür eder sınavlarda başarılar dileriz. 

İngilizce Hazırlık Programı